INCHIRIERI AUTO BUCURESTI / CONSTANTA

Noi iti punem la dispozitie cele mai eficiente servicii de rent a car Bucuresti la preturi accesibile, indiferent daca te afli in Bucuresti, Constanta, aeroportul Otopeni sau Baneasa. Fie ca doresti sa soliciti o masina sport simpla pentru tine si prietenii tai, o masina familiala pentru intreaga ta familie, sau o autoutilitara pentru transportul materialelor si uneltelor, noi iti punem la dispozitie o gama larga de masini de ultima generatie. Acestea sunt dotate cu numeroase facilitati ce va vor usura considerabil drumul, fiind conforme celor mai inalte standarde.

RENT A CAR BUCURESTI

Indiferent ce masina doresti sa conduci, intotdeauna te poti baza pe serviciile noastre de inchirieri auto Bucuresti. Colaborand cu noi, vei avea un drum lipsit de grijile financiare deoarece plata poate fi efectuata oricand si prin orice metoda (numerar, ordin de plata, card). De asemenea, garantia nu este obligatorie, insa unul dintre principiile noastre principale o reprezinta siguranta clientilor nostri. Astfel, vehiculul inchiriat este asigurat pentru daune cauzate tertilor doar pentru perioada de inchiriere specificata in Contractul de inchiriere. Daunele suferite de masina inchiriata, realizate din vina clientului sau a unui autor necunoscut sunt si ele asigurate. Cu toate acestea, depozitul de garantie lipseste din asigurare, fiind in sarcina clientului.

rent a car bucuresti
rent a car bucuresti

MISIUNE

Misiunea noastra este sa le permitem tuturor clientilor nostri sa ajunga la destinatia dorita in cel mai eficient si rapid mod posibil, oferind servicii de inchirieri auto in zona Bucurestiului si Constantei.

VIZIUNE

Prin intermediul sigurantei masinilor noastre si calitatii serviciilor noastre, viziunea noastra este de a deveni una dintre companiile de rent a car Bucuresti de prestigiu, cu o imagine favorabila in comunitate.

VALORI

Printre valorile care ne dovedesc increderea se numara punctualitatea, usurinta de accesare a masinilor noastre, profesionalismul si siguranta masinilor confirmata prin revizii si inspectii periodice.

USA